2008. gada 31. decembris

08/09

Necerēti, bet šis gads par spīti visam bijis tīri labs, visādiem notikumiem pilns un pamatīgs.

Janvāris - attiecību mēnesis. :D Tas iesākās ar 2008.gada sagaidīšanu, laikam labāko JG sagaidīšanu, kāda bijusi. Tad viss likās forši, bija labi un likās, ka vēl ilgu laiku būs tikpat labi. Naivi. :) Janvāris pagāja ātri, pienāca februāris - trakais mēnesis. Tiešām traks. :D Nezinu, ko lai vēl piebilst. Marts - depresīvais mēnesis. 1.marts iznāca drausmīgs, bet ne tas šiet ir galvenais. Tālāk sekoja gada sliktākā daļa - slimošana. Nedēļa mājās, nedēļa slimnīcā. Vismaz bija daudz laika daudz ko pārdomāt u.tml. Kad viss bija beidzies, šas jau sākās aprīlis - atgriešanās dzīvē mēnesis. Pozitīvi. Good Charlotte, Krekli u.c. Viss sāka iet arvien labāk. Liktenīgais Detlefa koncerts Kreklos, šogad no EF joprojām vēl neizbēgt, hahah. :D Bet maijs - gada labākais mēnesis. Daudz kas foršs. Arī iepriekš neticamais var piepildīties, un kāā vēēl var. :] Hell yeah. Jūnijs - darba mēnesis. Pēc ntajiem darba sludinājumiem, cv sūtīšanām, vairākām darba intervijām - arī man uzspīdēja veiksme un dabūju darbu un visu jūniju cītīgi strādāju. Jūlijs - atpūtas un izklaižu mēnesis - darbs izpaliek. Jūlija sākums iezīmējās ar atkarības saasinājumu :D Nekad iepriekš vēl neviens cilvēks mani nebija piedabūjis sēdēt un pļāpāt skaipā vai/un citur kaut vai pusnakti, bet nu atkarība auga un auga līdz daudzas naktis tika pavadītas līdz 5iem, pat 6iem rītā vnk pļāpājot. Ehz. Tālāk jau Positivus un BBP. Ak jel, ak jel. Arī tur gadās šis tas interesants. :D Laikam ap šito laiku sapratu, ka esmu mainījusies. Neesmu tāda, kāda biju pag.gad un vispār iepriekš. Kaut kādā veidā kāda čaula manī saplīsa. :D Augusts - cītīga darba mēnesis. Tā vispār nebija nekas īpašs. Hard work work un neliela melnā strīpa. Ak jā, augustā radās šis blogs. :D Septembris - Kreklu mēnesis. :D Krekli, Krekli, Krekli. :Tas nekas, ka mācības atsākušās. Jau pats 1.septembris bija unikums visam (un man). Mjā. Kā punkts uz i septembrī bija r.a.p. Kreklos. :D Pirmā un laikam pēdējā reize, kad esmu tur bijusi iekš dienesta ieejas. :D Oktobris - vienmuļais mēnesis. Diezgan garlaicīgs, parasts - klusā pauze. :D Novembris - visa iekavētā atgūšanas mēnesis. :D Rutai atvaļinājums un tas nozīmē - partyparty. :D Novembra sākumā tiek atklāts Dj Johansons. Pēc tās 4dienas sapratu, ka esmu nelabojama. Vēl tiek izmēģināts rakstīšanas "talants" Plēsumā. Decembris - 50/50 mēnesis. :D Pēc sliktām dienām nāk labas dienas. :) Forša dzimšanas diena, ne tik forša vārda diena. Zsvētki pavadīti klepojot un šņaukājoties.

Iespējams šeit daudz kas svarīgs netika pieminēts, varbūt tika pieminēts daudz kas mazsvarīgs. Bet tie enīvei ir sīkumi, jo galu galā taču atmiņā paliek viss.

Post Scriptum.
Kā sagaidīsi Jauno Gadu - tā arī tas paies. Pēc tā, kā Ruta nesen salīdzināja to, kā mēs abas sagaidījām šito gadu un kā tas mums katrai pagāja, mazliet noticēju tai sasodītajai parunai. Toties šodien radās ticamība tam, ka tās visas ir blēņas un galvenais ir ticība tam, ka viss būs labi, lai arī kā Jaunais gads tiek sagaidīts. Rīt maybe jāuztaisa neliela apņemšanās liste gadam. Tagad laiks karstvīna taisīšanai. Lai laimīgi.

3 komentāri:

Anonīms teica...

PV koncertu aizmirsi pieminēt. ;)

Anonīms teica...

Un tomēr...

Jaunais gads ir un paliek tikai cilvēka izdomāts laika atskaites punkts un dziļākajā būtībā jau nekas nemainās, ja nu vienīgi paši izdomājam sākt kaut kādas pārmaiņas tieši ar šo brīdi.

Priekā!

/Rutiš.

iev teica...

PV koncerts ir citā atskaitē :D

Vot.. Tieši kaut ko tml nodomāju tajos 12os naktī, jo atšķirībā no citiem gadiem - šon galīgi nelikās, ka tiešām ir iestājies JG, ka gads jau citādāks, ka k-kas mainījies. Ai, vnk dzīvošu to pašu 2008 - paildzināti tikai ar citu skaitli :D

Cheers.