2008. gada 28. oktobris

RrrRRrRrR.

Pag.gada augustā sanāca tā, ka mūsu suni aizveda iemidzināt. Šogad augustā vajadzēja atvadīties no 17 gadus vecā kaķa, tādējādi paliekot vispār bez mājdzīvniekiem (varbūit vienīgi k-kur bēniņios vai garāžā ir kādi zirnekļi).
Tagad liekas, ka mūsu pagalms ir pārvērties par zvērudārzu.
Blakus mājas kaimiņš principā šeit vairs nedzīvo, tikai pāris reizes mēnesī atbrauc. Bet toties tur palicis viņa lielais, noslienājies un netīrais suns, kas nemitīgi pa k-kādu caurumu tiek mūsu pagalmā un vislaik te uzturas. Kaimiņam bija arī kaķene, kura pirms pāris mēnešiem sadzemdēja 3 kaķēnus - visiem tag nav ko ēst un viņi arī vislaik brēc un uzturas mūsu pagalmā - nu, viņus jau nevar nepabarot.
Enīvei, šod tas viss pieriebās. No rīta atveru ārdurvis un gribu iet prom - pretī stāv suns (k-kur netālu protams bija kaķene, kura brēca pēc ēdiena). Kaut kā veiksmīgi tiku līdz vārtiņiem, izlaidu arī suni ārā un pati gāju uz pieturu. Nākot pēcpusdienā mājās un atverot vārtiņus - protams, pretī jau ir suns, kurš slienājas. Tomēr arī tad sanāca viņu izvadīt prom no pagalma, aizverot vārtiņus ciet. Pie durvīm guļ kaķene. nolēmu iznest viņai pienu. Paņēmu šķīvi, izgāju ārā, jau leju pienu - kaimiņpagalmā to redz suns un fiksi pa k-kādu caurumu ielien un metas klāt tam pienam, ibio! Es eju skatīties kur tieši ir tas caurums, pa kuru viņš tiek iekšā, bet tas suns metas man virsū, slienājas, lec virsū. Naais, jauki, ka iedomājos šod uzvilkt baltos svārkus, kas taagd vairs nav balti. Un pēc tam ar to suni vajadzēja k-kā tikt galā, jo mājā vajadzēja ielaist k-kādu elektriķi, kas atbrauca pārbaudīt skaitītāju. Pašlaik visticamāk tas suns joprojām k-kur ganās pa pagalmu. Ir zvanīts kaimiņam un teikts vairākas reizes par to suni, bet viņam principā ir po. Vnk kretinē ārā.

Nav komentāru: