2009. gada 23. novembris

Highway to train.

Šovakar sanāca braukt mājās no Rīgas ar vilcienu pēc 23iem.
Atkal secināju, ka vakaros man nepatīk ne Rīgas, ne Jelgavas stacija.
Parasti no rītiem/pa dienu/agros vakaros Rīgas stacija vnm ir piebāzta ar cilvēkiem - tas man arī ne visai patīk, bet vismaz tādā veidā jūtama apkārt rosība un dzīvīgums. Vēlos vakaros tur vispār ir galīgi pretēji un uzreiz arī apkārt tā neomulīgi paliek. Un tie daži cilvēki, kas ir apkārt, liekas baigi aizdomīgie. :D
Tāpat neapskaužu ne kontrolieru darbu, ne arī vilcienu apkopēju darbu. Tam gan par pamatu ir šodien redzētais, ka divi pielējušies veči iekāpa vilcienā uz Jelg, nākamajā pieturā pievēma grīdu un citā stūrī atlūza līdz galapunktam.

1 komentārs:

Toms teica...

Ja ir viens - tad tik tiešām Rīgas stacija (nezinu par Jelgavas staciju) tik tiešām ir neomulīga. Vismaz 7dienu vakaros. Weekendos, iespējams, tur apgrozās vairāk cilvēki, kas skrien iepirkt pēdējo šmigu un prom uz tuvējo dzīvokli/klubiņu/sētu/whatever apreibināties ar tikko nopirkto dzērienu.

Un ja ir kompānijā (2 cilvēki) un barā (3 un vairāk), tad nemaz tik neomulīgi nav. Tad var droši sēsties uz "Highway to train" nots un laist projām uz Jelgavu/Dubultiem/whatever.

:)