2009. gada 20. aprīlis

Map Of The Problematique.

Lekcijas šodien kā parasti tādas diezgan garlaicīgas. Jau vairākas nedēļas vnk liekas, ka tā ir atsēdēšana, kuru tāpat grūti atsēdēt, un nekā jēdzīga tur nav (nu ne visur, bet daudz kur). Ehh, bet jāsaņemas, nieka 6 nedēļas vēl un es jau būšu prom.
Un vispār. Šodien no K uzzināju kko ļoti foršu. Gan jau tikai retais, kas kaut mazliet saistīts ar LLU, pašlaik vēl nezina, ka LLU draud 40% budžeta samazinājums, var būt ~450 darbinieku atlaišana un tā. Un tad nu Konventa (laikam) sēdē acīmredzot tika lemts par risinājumiem, ko darīt.
Un viens no tiem ir --> EF un SZF slēgšana.
Isn't that cool?
Paldies, LLU, ja tāda iespēja tiks realizēta, tad vismaz beidzot varēšu realizēt savu domu mācīties ārzemēs.

3 komentāri:

Aigars teica...

Baumas. Par fakultāšu slēgšanu runas neklīst. Varētu vēl SZF apvienot ar EF, bet slēgt točna ne, jo EF ir viens no LLU "naudas maisiem".

iev teica...

Bet EF ir pa pilno budžetvietu, tāpat kā sociologos, un abas šitās profesijas pietiekami daudz ražo arī citās augstskolās.

Aigars teica...

jā, tiesa. bet vismaz EF (un arī ITF) mums ir tādēļ, lai gūtu papildus līdzekļus - tāds kā universitātes naudas maiss :)

vairāk būtu jāuztraucas par TF, kur teju neviena programma netiek apgūta no studenta paša līdzekļiem, bet gan no valsts finansējuma