2009. gada 14. februāris

Butterflies & Hurricanes.

Laikam tā arī ir - ja vajag kādas pārmaiņas, tad ir neapmierinātība ar sevi.
Man noteikti.
Pēdējā laikā, kad ir gribējies tādas neapmierinātības izraisītās pārmaiņas, esmu izlīdzējusies ar pārmaiņām matos - kaut vai kaut kā mazmazlietiņ tos apgriežot (nepieminot blondi sarkano pačku septembrī :D). Nu labi, tagad zinu, ka pēc mēneša ar kko mainīšu tanī sakarā.
Bet bieži vien arī prasās lielākas pārmaiņas, kad pie reizes sāku arī domāt vai vispār es daru un eju dzīvē uz priekšu tieši tā kā vajag&gribu ,vai tomēr kaut kā mazliet novirzos. Laikam pats pirmais, ko vnm tad vainoju ir universitātes izvēle. :D Zinu, ka izvēlējos vieglāko un tuvāko variantu, kā &ko mācīties, bet reizēm uznāk škrobe par to, vai tas bija īstais variants. Varbūt tomēr vajadzēja iestāties Kultūras akadēmijā vai koledžā, ar +/- labu atestātu cīnīties par budžetvietām tur un tā. Oh well.
Un tagad, meklējot internetā darbu uz vasaru (vai daļu vasaras), nāk prātā domas ko varētu mainīt/darīt - paņemt akadēmisko gadu, kkur aizbraukt un atrast normālu darbu vai brīvprātīgo darbu un tā, pēc bakalaura aizbraukt mācīties maģistru uz UK un vēl visādas citas domas.

Nav komentāru: